Kita minangka vendor suket buatan, lan salah sawijining pabrikan sing durung maju ing China

Produk sing ditampilake

Pilihan sing apik banget, jembatan sing nyebabake kerja sama jangka panjang.
—JIAYI—

Napa Pilih Kita?

JIAYI minangka pilihan
  • Profesional Lisensi

  • Pengerjaan kualitas

  • Jaminan Kepuasan

  • Layanan Diandelake

  • Prakiraan Gratis

Applications 22
  • JIAYI

Profil Perusahaan

JIAYI minangka pilihan

Hunan Jiayi Impor lan Ekspor Co, LTD (Turf Intl) didegaké ing taun 2012, minangka anak perusahaan perdagangan luar negeri olahraga UNIFORM, sing dadi pabrikan produk olah raga domestik, investasi total skala produksi tekan 60 yuta RMB lan konstruksi total jembaré 15000 meter persegi, bisa ngasilake kapasitas taunan 65000 ton serat suket lan karpet suket 6 yuta meter…