Suket gawean Olahraga

Katrangan singkat:

warna  4 warna papan asale Cina
Jeneng merek TURF INTL Dawane muter 15M, 20M, 25M
aplikasi bal-balan, Bal-balan, rugbi, enggak, lapangan bal-balan Cage, papan latihan, lsp isi tumpukan  Wangun tulang belakang PE & benang kriting
Cacah benang 17500dtex / 14f dhuwure benang 30mm
Ukuran mesin  3/8 inci tingkat jahitan 200an / m
Kapadhetan gambut 210000turfs / sqm backing 2pp + kain jaring
Pelapisan  lateks utawa PU jembaré gulung 4M, 5M, 2M

Detail Produk

Tag Produk

Jinis Produk

Temokake syarat kinerja olahraga standar. Serat suket alus lan rasane penak, sing nambah pengalaman bal-balan lan nyuda cedera olahraga para atlit. Serat suket sing sithik nyedhiyakake kinerja olahraga lan umur layanan ing lapangan.

Suket Ponggawa Komersial

Produk / merek Suket gawean olahraga non-infill / suket olahraga sintetis /
Katrangan Suket gawean / olahraga bal-balan gawean olahraga Muti-olahraga
Materi Monofilamen PE + Varn curl PP
Dtex 13500/16800
Dhuwur 25mm / 30mm
Jarak jembar 5/8 "utawa 3/4"
Kapadhetan / m2 9500/10500
Nggawe serep Resistensi UV PP + bolong
Lim Lateks SBR
Werna Woh ijo, ijo peteng, kuning garing
Aplikasi Bal-balan, rugbi, bisbol, Lapangan bal-balan Cage, papan latihan
Sports Artificial grass (1)

Kauntungan Produk

1. Pangopènan minimal, Ora ana mbanyoni, Ora nglereni, Ora duwe pupuk

2. Ngirit biaya kanggo jangka panjang

3. Bukti kekeringan

4. Ngirit wektu = Nglampahi wektu kanggo nikmati kebon sing ora digunakake

5. Tanduran suket buatan digawe miturut prinsip bionik. Tanduran jenis iki kalebu omni, arah, hard, Gamelan, ora cekak, kanthi faktor keamanan dhuwur, sing bisa nyebabake persaingan sing adil, saengga kegiyatan pangguna ora beda banget karo suket alam, kanthi fleksibilitas sing apik lan kepenak sikil

6. Suket gawean digawe kanthi nggunakake prinsip bionik, sing ora duwe arah lan kaku

7. Awet lan ora gampang ilang, luwih cocog kanggo halaman, balkon, koridor, sekolah, lapangan golf lan macem-macem papan olahraga lan santai

8. Praktis: Umume, bisa njamin umur layanan luwih saka 8 taun

9. Pangopènan gratis: pokoke 0 biaya perawatan, gampang diresiki lan dijaga

10. Konstruksi sing gampang, aspal aspal, semen, kerikil lan lapangan liyane

Kontrol Kualitas

Quality Control (1)

Uji tarik

Quality Control (6)

Narik tes

62

Tes anti-UV

Quality Control (8)

Tes anti-nyandhang

Quality Control (5)

Tes tahan api

Aplikasi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita